Edit blog orang

10 June 2011


Weyh, korang jangan jeles tau sebab  ada orang nak belanja aku makan coklat. *terliur Dia nak belanja aku sebab aku selamatkan blog dia. Blog dia ada masalah dan dia nak buang blog lama dia. Sayang la nak buang blog lama kan? Follower pun dah ramai.

Jadi aku decide untuk cuba betulkan. Tapi aku ni tak la sehebat mana nak betulkan, aku ingat nak hias balik blog tu dari awal. Lepas tu nak suprise kat dia, tapi dia dah tahu pulak. *haha, kantoi.

Kalau nak baca seterusnya, boleh klik pada gambar


Tengok weyh, nanti aku dapat banyak coklat. Dia cakap kat facebook macam tu, kat sini pun sama, kat sini pun sama. Lepas ni aku kembang gila bapak la ni. hohoho. *Actually, 'sini' yang kedua tu blog kedua dia sebab dia dah fikir nak padam blog pertama

Baik la, dah baca semua tu aku agak mesti la korang curious nak tahu macam mana hasil blog tu kan? ok, aku tunjuk sikit. Then, kalau nak tinjau-tinjau tu boleh la klik pada gambar. Actually aku cuma hias blog dia je. Yang sidebar tu tuan blog pasang sendiri :)



Ok, cerita blog dah habis. Tengok la aku nak gedik-gedik dengan barang KPOP yang aku baru beli tu. hohoh. *Kalau tak tahu bloh scroll kebawah ye! Bila dapat pegang je barang tu, terus aku nyalakan lightstick aku. *berangan macam ada konsert Super Junior. Tapi, aku paling suka tag nama tu!




ELFishy: Ok, dah, aku nak pergi pavilion pukul 5! Bye!



6 comments:

  1. Tak boleh, nanti kamu mengembang. HOHOHO

    ReplyDelete
  2. cantik belog kamu. belog dia jugaa.. hehe..

    ReplyDelete
  3. kite ada kibum punye nama tag :D hehe

    ReplyDelete
  4. @sibudakRobot

    Haha, same ke? ada gambar jugak?

    ReplyDelete