I dah beli barang KPOP!

09 June 2011


OMG! Tak sangka barang-barang jadi milik aku juga akhirnya!  
Barang Super Junior dengan U-Kiss je :) Yang lain, lain kali aku beli. ^^

Semua ni aku yang punya! huahahaha!

Kalau korang pun nak jugak, korang pergi la kekedainya sendiri. Tapi kalau pandai beli online lagi senang sebab tak payah nak susah-susah pergi kekedai. Just bank duit, barang pun sampai kat rumah :)

Ni la kedai tu :)
KPOP Shop info:
My Star Collection Trading
Lot 05-36, 5th Floor,Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malaysia
Tel : 603-2144 7017
Email : mystar_trading@yahoo.com



20 comments:

  1. huhu . ada gambar Siwon oppa tak ? mahal tak ? huhu :)

    ReplyDelete
  2. Ada! same je semua harganya.

    Tag nama RM 8.9

    ReplyDelete
  3. mata memang jadi rambang tyme masuk kedai tu. hehe. rasa nak rembat semua. XD

    ReplyDelete
  4. @HAEDRA: Haah! tengok la berapa banyak yang aku berjaya rembat ni? hahahah

    ReplyDelete
  5. barang FT island ada x? mahal x?hehe

    ReplyDelete
  6. @eykn: Semua ada! Tinggal cari je! Mahal tak tahu la. Berpatutan >.<

    ReplyDelete
  7. jom tgk kpop goodies

    http://hey-rara.blogspot.com/2011/05/kpop-goodies-for-sale.html

    ReplyDelete
  8. Dongsaeng-ahhh!
    Unnie pon pernah pergi sana and rase macam nak pengsan. Macam2 nak beli!!!!


    And I only can buy Leeteuk's stuff. Not have enough money. Huuu!

    I wish I can go there again and again!

    ReplyDelete
  9. @tyteukie: Yea.. Tau takpe.. Tapi kalau nak pergi sana tak boleh pergi ramai-ramai. Sempit dan padat. ^.^

    ReplyDelete
  10. barang-barang u-kiss byk x kat sane??...name tag tuh ade x name Lee Kiseop~?^_^

    ReplyDelete
  11. barang b2st ade x?

    ReplyDelete
  12. Kat sana ada jual headphone b2st tak ?? dah carik merata kedai tapi tak jumpa headphone tu T.T

    ReplyDelete
  13. @Woo Hyunnies Headphones ea? tak ingat la. Kalau pergi sana tak jumpa, tanya je kat unty kedai tu. Dyorang peramah!

    ReplyDelete
  14. Ada jual album tak kat kedai tu???

    ReplyDelete
  15. Kedai ni ada kedai online dia ke?

    ReplyDelete
  16. @Anonymous: Of course ada jual. Macam-macam ada :)

    ReplyDelete
  17. @Anonymous: Online? rasanya tak de kot. Tak sure la. T.T

    ReplyDelete