Pencarian Mega Bloglist Aisyhah Nyais

26 January 2016


Assalamualaikum,

Klik banner untuk join!
Dateline: 30 January 2016

Thanks to Qila sebab tag! Ha tak lama dah pencarian ni. Kalau nak join baik cepat ada beberapa hari je lagi. Syarat penyertaan pun senang je weh. Tak de alasan untuk tak join. Dia cari 20 orang pulak tu. Chance besar. Rugi tak join!

Kalau nak join, 30 January tu last. And 31 January dia umumkan pemenang terus. For those yang join, goodluck bebeh.

Ni mangsa tag aku: Sya, Aisyah and Apis

10 comments:

  1. singgah BW and follow sini..
    http://www.kennymerligal.com/2016/01/pencarian-mega-bloglist-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah peserta juga ke? Goodluck! Followed back :D

      Delete
  2. Terima kasih sudi join. Sila check nama anda di senarai peserta. Happy blogwalking dan goodluck! hehehe

    ReplyDelete
  3. salam.. singgah bw dr segmen sama.. Allah Yuftah Alaikum dear..

    http://bakaljenazah94.blogspot.my/2016/01/pencarian-mega-bloglist-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  4. Datang terjah dari segmen yang sama..

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.my/2016/01/pencarian-mega-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  5. Salam alaik, ,dari segmen yang sama. Maaf baru sempat bw :)
    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com/

    ReplyDelete