Pemenang AisyaAzman's birthday giveaway 1.0

17 January 2016


Assalamualaikum,

Ingat tak dulu Kak Aisya ni  ada buat giveaway sempena birthday dia? Ala yang hadiah dia barang comel-comel tu. Boleh refer (entry ni).

30 November 2015 hari tu, dia baru announce pemenang untuk givewaway ni. Dan aku la pemenang tu. Masa aku baca entry tu rasa macam nak jerit "YAYYYYY!". Dah la baca masa dalam kelas law haha. Senyum sepanjang hari wei. --Ni entry pemenang tu.


14 January 2016, hadiah baru sampai rumah. EXCITED! --Hadiah pos lambat sebab Kak Aisya busy. Tapi okay la. Cuba kalau sampai masa aku dok tengah final hari tu. Confirm aku habiskan masa dengan blog ni hahaha 



Boleh klik gambar untuk tumbesaran gambar yg sihat. Comel kan? Korang kena tau yang buah-buahan tu sebenarnya sabun dan bau dia sangatlah wangi! --Sayangnya nak guna tsk tsk

I like it! Terima kasih Kak Aisya semoga dimurahkan rezeki :)


10 comments:

  1. memang comel semua hadiah dia. sabun bentuk buah tu rare :D
    tahniah2 ajan :D

    ReplyDelete
  2. COMEL NAMATEYYYY SEMUA GIFTS TU UGH I GET DRUNK ON JEALOUSY

    :p <3 yoyoyo welcome back sistah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ikr lol you.

      Welcome back la sangat ni. Entah-entah satgi krik krikk je XD

      Delete
  3. omg haha kalau sy dibuatkan hiasan je sbb syg nak guna :P haha

    ReplyDelete
  4. Untunglah orang tu ;p Tahniah!

    ReplyDelete