New sponsored header

27 January 2016


Assalamualaikum,

Lama dah aku tahan nak pakai header ni. 21 January 2016 ritu header dah siap. Boleh bayangkan tak berapa lama aku tahan ni hahaha. Since tukar header baru, kena tukar sikit deisgn blog sebab nanti tak match. Ok aku cam gedik sikit, i know.

Wuu new look

Lepas tu kena hold dulu bagi entry #QuestionBefore2016 ni berjalan lancar. Those yang baru nak baca pasal Question Before 2016 ni, boleh klik sini. --Or boleh klik kat banner Question Before 2016 sebelah kiri blog ni.

Okay back to header ni, yang sponsor header ni bukan Dato Vida k. Siapa lagi yang suka sponsor header kat aku ni selain Apis. Since Apis yang sponsor, boleh la aku share trivia ni kat korang. Special betul ni, dah tak suruh korang serbu dia buatkan header. --Kamon dah 2016 takkan pakai taktik lama kah kah kah.

Trivia: Perbezaan aku dengan apis.
Kalau ikat tali kat Apis, korang jauh sikit dari dia dan tegangkan tali tu. Konfem dia terbang. Kalau ikat tali kat aku, korang campak dalam laut. Automatik jadi sauh kapal. 


HAHAAHAHAHAHHAHAHAHA wah kreatifnya seorang ajan hari ni. Promote Apis punya blog sat. Pergi sana. Like page and follow dia k.


http://hafizzulkafly.com/

P/S: Correction. Orang gemuk boleh terapung dalam air (kalau ikut logik belon) --Jadi aku bukan sauh kapal. Fuh lega. Tapi kalau aku tak terapung tu, aku jadi sauh kapal la. Aku mana reti berenang hahahaha

P/S1: Rasa terharu gila masih ada yang komen pasal header lama. Tu pun header sponsor dari Apis juga sebenarnya. Aku dah khabor ke apis header dia lawo sampai semua orang dok puji. Dia mana nak percaya. hmm.

P/S2: Weh aku letak widget kat bawah blog ni okay ke dok? Sebab tepi ni macam sempit la kalau nak sumbat hmmm --Bloglist, Cbox and Disclaimer

8 comments:

  1. wahhhh cantiknya header. dan BV suka sangat blog yg simple camnie. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe cantikkan? Ei sempat pulak dia puji haha.

      APIS PLEASE NOTICE THIS. DIA SUKA HEADER KAU HAHAHAH.

      Delete
  2. seriuslyyy suka!!!!!!!!!!!!!!! omgggg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha apis pls notice this too okay

      Delete
  3. Simple but very niceeee!!!! Suka suka! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha thankyou (reply bagi pihak apis) hahahahaah

      Delete
  4. Replies
    1. Okay then. Thanks respon yg tu lol piwit piwitt

      Delete