Laman Seni 7 #LorongBelakang

22 July 2014


Assalamualaikum,

Di suatu pagi yang tak berapa nak pagi (dah nak dekat pukul 12 dah pun), aku dapat whatsapp dari Lily "Ajan kau nak ikut aku pergi laman seni tak?" -- Okay benda ni aku reply lambat gila pasai aku mamai lagi. HAHAHAHA

Okay dah. Aku pergi la. Dah orang ajak ye dak? Aku dah lama pun teringin nak pergi. Jeles tengok orang letak gambar lawa-lawa kat insta tu ;_;

Untuk pengetahuan korang hasil seni ni ada kat lorong belakang Seksyen 7, Shah Alam. So kat bawah ni adalah hasil gambar wuuu XD















Banyak lagi sebenornye. Cuma malas nak ambil gambar, dah penat. Kalau nak rasa best, boleh pergi sendiri ye. Bye XD





6 comments:

  1. mari berdoa untuk keselamatan muslim di palestina

    ReplyDelete
  2. bestnya bestnya. serious suka tempat tempat macam ni :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ha memang best. Teruja gila kalau sampai.

      Delete
  3. Salam.

    Hah, sekeping je gambo?hahaha

    Makin maju sek 7 tu ya..lama dah tak jejak.

    ReplyDelete
  4. ehh mcm best je. suka tempat cmni walaupon xpna gi kan -,-

    nape 1 gamba je? alahaii

    ReplyDelete
  5. wah. Hee nampak seronok bergambar dengan seni art dinding.

    ReplyDelete