Cheap korean lens at @hallyfashionista

08 July 2014


Assalamulaikum,



Instagram


Kalau korang tengah cari contact lens, yes korang berada di entry yang betul. Ni instashop kawan aku, yes one of trusted seller ok. --Kalau tak trusted, boleh je mengadu kat aku nanti aku belasah dia haha.

Dia jual pelbagai jenis lens. Kalau nak ada power pun boleh. Takde la nanti dah pakai lens tapi kena pakai cermin mata pulak kan? Disarankan korang check mata dulu sebelum beli. Makesure tau berapa power korang, nanti kawan aku akan suggest power untuk lens korang ok?

Kawan aku ni sebelum dia buka instashop ni, dia pun dulu seorang customers. So dia memang dah survey harga instashop yang jual lens. So memang dia akan jual lagi murah dari tu. Cuba la banding kan hahaha

Follow kalau nak tengok jenis lens yang dia jual :)

4 comments:

  1. rambang mata tengok girls stuff.

    ReplyDelete
  2. haha untunglah ada instagram. yus tak ada tak boleh join T.T T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat la satu yus ^^ Nanti boleh join giveaway lain incase tak sempat join yang ni

      Delete