[Video] Short vacation to Langkawi

05 July 2014


Assalamulaikum,

Ha, kalau baca tajuk pun dah tahu kan entry ni adalah kesinambungan dengan entry aku pergi Langkawi hari tu. Tapi ni versi video. So kalau ada yang nak pi baca balik entry hari tu, boleh [klik sini]. Video ni lambat siap sebab aku ni malas sangat nak mengedit. HAHA



So bawah ni video behind the scene atau lebih tepatnya video yang kena reject.



Aku ni takde idea sangat nak pakai lagu apa untuk video-video ni. So semua lagu pilih randomly dari apa yang ada dalam music library aku. So kalau macam tak kena tu... Paham paham je la kan. Haha





Note: Kalau korang perasan, suara aku paling kuat. Dan Hallya. Sebab tu kalau dalam bilik kat U tu, bilik aku dengan Hallya yang paling bising macam speaker. Choi.



15 comments: