Friendly Blogger Week

01 July 2014


Assalamualaikum,


So aku ingat nak memperbaharui bloglist aku. Aku buat kecil kecilan je. Friendly Blogger Week, see im trying to be friendly here. Whahahaha tapi takde official banner bagai pasal aku ni noob in designing. Tengok la blog tak de la semegah mana tu pun aku dan bangga XD

So let me explain what is Friendly Blogger Week ni and what will happen next.

- Blog akan di follow
- Blog's FB fanpage akan di like
- Blog akan ada dalam bloglist
- Blog akan di list dalam bahagian affies

So macam mana nak join? Simple! Comment this entry dengan blog link korang. Kalau korang nak followback or like back or apa apa je la, aku tak kisah. Tak nak pun tak apa. Tu atas korang la. Tapi kalau korang buat, terima kasih tau!

Mula mula tu ingat nak korang reply kat cbox je tapi takut terlepas pandang. So comment la senang.

Benda ni akan berjalan pada 1 July 2014 - 5 July 2014.



Note: Aku tau week tu minggu dan seminggu tu 7 hari. Tapi cukup la 5 hari tu. Sape cepat dia dapat ^^

22 comments:

  1. join sempena my birthday :)
    follow sekali google+

    http://methoxicinnamate.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah birthday ke? Happy birthday! Thanks join ^^

      Delete
  2. Replies
    1. Okay done. Thanks for responding :D

      Delete
  3. salam ramadhan salam perkenalan...jom singgah dan follow ayu www.qaysaasupplement.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ramadhan dan salam perkenalan :)

      Delete
  4. Replies
    1. Salam ramadhan juga! Thanks join ^^

      Delete
  5. Heee (Y) http://isaygoodbyee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. nak jugaaakkk... :)
    *tak maluu kn?.. hee..

    http://ikachenta.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lol lek la. Tak payah malu. Sangat dialu-alu kan ^^ Thanks

      Delete
  7. Inilah satu2nya blog yang senang nak masuk dalam blog list... elok lah jugak bulan puasa ni kan.. Semuga semakin maju blog awak dan salam santai serta ucapan selamat menyambut Ramadhan dan selamat berpuasa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah! Terima kasih! Selamat berpuasa juga ^^

      Delete
  8. yus join sekaki la ye.. salam ramadhan sis :D

    http://smilingsafieqa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Terima kasih tau sebab datang jenguk blog lyana,

    Http://iynalieyanadira.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab datang singgah blog ni jugak!

      Delete
  10. Come n follow u back dear.. Happy blogging :)
    Miss-fatyn.blogspot.com

    ReplyDelete