Pencarian Blog Terkemas 2015!

07 December 2015


Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join Tau!!

Pencarian Blog Terkemas 2015 aku adakan untuk mencari blog yang paling paling sangat kemas. Kemas dan cantik, sedap mata memandang bila jengah belog korang. Sambil sambil tu boleh promote belog korang dan juga blogwalking sesama blogger.


Haaa apa tunggu lagi, jom join. Hadiah adalah rahsia, Goodluck!

Tag: 



End: 18 December 2015



11 comments:

  1. contest yang menarik. rasa nak join jugak

    ReplyDelete
  2. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    Dari kontest yang sama..good luck ye..:D

    ReplyDelete
  3. Singgah melawat dari segmen yang sama :D
    Baru ada masa blogwalking..hehe
    http://fardiyah.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum wbt, bittaufiq wannajah! Ana dari segmen yang sama :)
    http://ukhti-ninja.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete