Taggie tag: imthechildishgirl

05 December 2015


Assalamualaikum,

Firstly, thanks to Sheera sebab tag "Kak Ajan" kat situ. Gais "imthechildishgirl" tu url blog Sheera tau. Haha lupa mention


It's a tag post and the rules are pretty simple: 
You have to answer 11 questions by the blogger you were tagged by. Then when you're done answering, you tag 10 bloggers of your choice to answer the questions you leave for them! No compulsion if you do not want to do it ya. Tiada paksaan :) This is just for fun! So i could get to know you better!

Jawapan untuk Sheera:
  1.  If get a chance to be hero/heroin, what will you be? Reason? 
  2.  If i get a chance to be a heroin, i want to be cat women. Sebab dia sexy kbai hahahaha.

  3. Best gift in your life? 
  4.  Emm tak tau la. (Ni bukan jawapan sebab selalu dapat hadiah tapi sebab jarang dapat hahahaha)

  5. Benda yang awak paling minat/suka? 
  6. Benda yang minat? ANYTHING yang comel. Orang yang comel pun akak terima XD

  7. Coklat atau Vanila? 
  8. Vanilla!

  9. Cafe atau Restaurant? kenapa? 
  10. Restaurant? Entah la sebab tak kisah pun. Mamak pun buleh!

  11. Tips awak jaga kesihatan badan awak?
  12. Minum air banyak banyak. Air masak tau!

  13. Bila keluar rumah, jenis style apa yang awak suka? eg: simple, hipster, swag
  14. Suka simple je. Selalu pakai jeans dengan t-shirt je.

  15. Jenis sukan yang anda minat? 
  16. Sukan? Terasa tak mampu nak jawab soalan ni hahaha.

  17. Blog sebagai _____ dalam hidup awak? 
  18. Tempat "Korang-kena-dengar-jugak-cerita-aku"

  19. Kalau ada 1 milion dalam tangan, apa awak nak buat? 
  20. 1 million dalam tangan? Masukkan dalam bank la HAHAHAHHA

  21. Negara yang paling teringin nak travel?
  22. Korea please please --Sisa saki baki kpop fans XD

Soalan untuk korang:
  • Taip nama panjang korang tanpa melihat keyboard.
  • Mars or Snickers?
  • Tengah basuh muka, lepas tu buka mata sikit tengok cermin ternampak lipas terbang. Korang....
  • Tempat korang taip entry ni.
  • Social account pertama korang?
  • Mention kawan blogger korang (letak link sekali)
  • Current favorite song.
  • Benda yang korang menyesal beli.
  • Recommand a movie.
  • Animal that resemble you guys.
  • Promote your social account (contoh: Instagram, vine, snapchat, twitter, wechat, line and banyak lagi lah)

Tag to:

Sorry sangat sebab tak dapat nak update entry. Blogwalking pun kejap-kejap je. Last blogwalking hari tu pun 24 November. Semalam baru start blogalking balik sambil siapkan entry. Busy lepas naik cuti midsem. Ada presentation, assignment, kuiz, case study. Berterabur dah hmm. --Meraba raba life sebab rasa macam life hilang pulak.

Sumpah aku tak tau berapa kali entry ni duduk dalam draft sebab aku tak tau nak buat soalan apa and nak tag siapa. Nasib tak botak je nak fikir semua soalan ni. Gigih jugak la aku habiskan. Baik korang jawab. Yang tak kena tag, nak jawab pun boleh!

By the way, those yang ada letak blog aku as bloglist bagitau eh. Sebab nak letak gak korang punya as bloglist aku. Win-win kan?


16 comments:

  1. Replies
    1. Hehe thanks! Suka baca jawapan aisya :D

      Delete
    2. http://qileh.blogspot.com/2015/12/taggie-tag-imnotsochildishgirl.html

      yay doneeeeeeeeeeee hugs!

      Delete
    3. Haha thanks jawab! Dah baca and komen tu huhu

      Delete
  2. cat woman? wowww. so sexy.heee

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Pls bangga sikit aku tag kau. No 1 kot. Kamon la bang sporting sikettt hahaha

      Delete
    2. Tadi kau panggil sis
      Now bang

      Aku ade masalah gender, atau kau ade masalah mengenal pasti gender orang lain?
      HAHAHAHA

      Delete
    3. Hahaha yg sis tu saje je la. Ala saje nak mess up kau punya cbox XD

      Buat k tag ni. Ye aku paksa kau.

      Delete
  4. Why always go to korea ? You should give at least go to japan . Haha . Nice blog btw = ( Syamsid Blog ) -

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tak tau la. Tu je ada dalam kepala. Negara mana mana pun okay sebenarnya

      Delete
  5. thanksss for tagging! :D here! :3
    http://budaksukavanilla.blogspot.my/2015/12/taggie-tag-tag-from-hafzan-rauf-aka-ajan.html

    ReplyDelete
  6. kakjan dah buat dah. sorry lambat, :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha takpe. Thanks sebab buat and sorry la kalau bunyi cam paksa buat hahah

      Delete