Tips untuk tidak kena block dengan orang

17 December 2015


Assalamualaikum,

Wah macam tak percaya je hari ni aku nak bagi tips supaya tidak di-block oleh orang. Finally seorang ajan akan share something yang berguna untuk pembaca dia. (Tepuk tangan la sikit wei)

Sebab aku selalunya memang tak ada tips apa-apa while blogger lain rileks je share tips la, resepi la. Aku punya experimen memasak selalu fail. Tu yang tak ada resepi dalam blog ni. Tak best la kalau buat resepi takde gambar ori buat sendiri ye dak?

Tips untuk tidak kena block ni boleh diguna pakai untuk mengelakkan diri dari kena block kat whatsapp, twitter malah kena block dengan kereta orang lain pun boleh!

So ini dia tips untuk tidak kena block dengan orang;


Okay bye.


Mintak ampun maap sebab ni cuma tips tak guna je. Tu la korang. Jangan percaya kalau aku bagi tips. Aku ni mana pernah bagi tips betul-betul hahahaha.

Ni semua salah Apis la tiba-tiba je kata nak block aku. Daripada dia block aku, baik aku block dia dulu ye dak? Kalau ikutkan logik, kalau kita dah block dia, dia tak boleh nak block kita kan? Maksudnya, kita takkan kena block dari dia. Masalah selesai.

Aku terasa macam bijak kejap hahahaha --Ok tau tips ni tak masuk akal langsung. hahaha

P/S: Nak final dah. Tak dapat nak blogging sangat. Ni pun post sebab dah lama duduk dalam draft. Wish me luck!

22 comments:

  1. HAHAHHAHA
    betol sangat dah tu XD
    block org sebelum org block kita :D

    ReplyDelete
  2. nice sharing :) btw, lets share your skincare review in my latest post

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah only you yang appreciate entry ni kah kah.

      Delete
  3. betul juga tu,heheh btw goodluck for your final exam! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha kan? Thanks for the wish :D

      Delete
  4. Tak kelakar tahu takkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni kata tak kelakar ni mesti kes dah terkena hahahaha sorry luls

      Delete
  5. Eh eh dia boleh buat lawak hambar pulak ni haipp!!!
    Hahahahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHAHAHA lawak hambar pun masih kelakar kan? Yg best ada orang terkena huhuu

      Delete
  6. HAHAHAHAHAH
    kenapa lah ina tak terfikir sebelum ni?!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha sila la follow tips ni untuk mengelakkan diri diblock

      Delete
  7. Replies
    1. Hahaha ni gelak apa Ni? Selalu buat ke?

      Delete
  8. Semangat je baca last last , HAHAHHAHA .

    Nice , at least tak bosan ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks haha. Tak sangka ada orang appreciate entry macam ni hahahahah

      Delete
  9. hahaha. tak puas hati sebenarnya bila kena block. bkn apa, rasa mcm erm erm, mmg tak puas hati la. hahaha. rasa mcm loser je. x'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha thats why la you yg kena start block dulu. Jangan mengalah. Fighting. (Pls jangan ambil serious kata kata ni)

      Delete