Wordless Wednesday: Question before 2016

30 December 2015


Assalamualaikum,

Aku perasan ramai dok buat benda ni dekat facebook and twitter. So apa salahnya kita buat kat sini pulak. Jangan kecam saya sebab gambar tak berapa nak jelas. Ambil kat facebook, macam ni la rupa dia. Huhuhu

Tinggal esok je sebelum 2016, so ikut korang la nak tanya ke tak. And those yang tanya (if ada la), aku jawab dalam next entry tahun depan k. --Nampak tak dia punya tak ada idea nak tulis entry ni hahahah

Tanya je apa-apa. Tak kisah pun. Contoh soalan "Pernah tak gosok gigi guna pencuci muka?". Kbai

P/S: Aku patutnya study, tapi lately aku dok bantai karaoke kat smule. Adoi mampuih aku.

5 comments:

  1. Pernah nangis tak daam 2015? if pernah kenapa? or if tak pernah,macam mana boleh jadi kuat and tabah ek?

    ReplyDelete
  2. OMG QILA PERNAH GOSOK GIGI GUNA PENCUCI MUKA SBB MAMAI HAHAHAAHAH

    anyway,
    siapa nama boyfriend?

    Muahahahahaah

    ReplyDelete
  3. What are you three weaknesses?

    How would you describe yourself in three words?

    ReplyDelete