OMG ITS AISYAAZMAN'S BIRTHDAY GIVEAWAY!

01 November 2015


Assalamualaikum,

http://aisyaazman.blogspot.my/2015/10/aisyaazmans-birthday-giveaway-10.html
Click banner to join!
Ni nak habaq yang Aisya Azman ada buat giveaway sempena birthday dia. Mesti masa korang baca tajuk entry pun macam ada party kan? --Birthday ke berapa pun tak sure huhu *biarlah rahsiaa*

Eksklusif untuk perempuan je okay untuk join giveaway party ni. Sangat dialu-alukan untuk girls yang tak boleh kalau tengok cute thing. Macam aku hahaha.

Credit to owner

Credit to owner

So here sneak peak hadiah. Nak tau lebih pasal hadiah, korang boleh (klik sini). Sebab dia dah bagitau pasal hadiah. --Ni kalau korang tak tertarik, tak tau la nak kata apa.

Rasanya dah follow semua term and condition. To those yang join giveaway ni, good luck okay! Yang belum join pastu rasa teringin nak join, boleh klik kat banner atas sekali tu eh.

P/S 1: Aisya, kita geng tak leh tengok cute thing sebab rasa cam nak borong je. 

P/S 2:Dulu pernah kumpul strap phone sebab comel. But then hidup dengan 5 beradik ni kalau tak garang, memang hilang semua tu hmm

P/S 3: Aku tulis entry ni dalam kelas weh. Nak mogok sendiri sebab botol air hilang. Aku cuai lagi (macam dah boleh sambung entry "Botol Air Bersiri" aku ni) Tiap semester aku pakai botol baru tau tak hmm


8 comments:

  1. good luck! comelnya hadiah *o* rasa nak join jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! Comelkan hadiah dia? Jom la join sekali haha

      Delete
  2. Wah wah wah.

    Perasaan nak borong tu rasanya memang akan ada pada setiap perempuan. Hanya kerana harga yang murah, kita geram jugak nak beli walaupun tak memerlukan. hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes! Selalunya tak boleh tahan masuk kedai diy sebab semua comel aaaaaa

      Delete
  3. Replies
    1. Thankyou sabrina! Join la kalau ada masa tu.

      Delete