Giveaway in planning

01 September 2015


Assalamualaikum,

So hari ni blog aku dah berumur 5 tahun 2 hari (hek eleh, nni pun nak kira ke?) Ok saje je nak kasi mukaddimah yang agak menyampah sikit. Okay kita straight to the point ok? Ini adalah sambungan entry kelmarin. Since entry kelmarin dah agak panjang, cukup lah aku cerita pasal sejarah blog ni.


http://hafzhanrauf.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

Sebenarnya plan nak buat giveaway sempena blog umur 5 tahun ni. Seronok masa first time buat giveaway dulu. Hi back kepada sesiapa yang pernah join Mini Merdeka Giveaway dulu!

Nak buat sebab nak terima kasih kat korang yang rajin datang blog ni. Yang paling best tu, nuffnangers yang suka klik iklan. Korang memang awesome. Kalau nak tau aku gain banyak CPC (Cost-per-click) than CPUV (Cost-per-unit-visit). Thanks sangat.



Thanks again kepada semua peserta Mini Merdeka Giveaway dulu. Seronok. Tak boleh nak bayangkan seronok dia tu. Tak caye boleh tanya Apis macam mana progres giveaway ni. --Sebab ramai peserta dari blog dia mula-mula. Pastu aku spam dia pakai caps lock padan muka. (Spam sebab jeles hahaha)

Tapi sebab  ada masalah sikit, rasanya kena tangguh dulu rancangan ni. Okay now, korang dialu-alukan untuk cadangakn hadiah apa untuk next giveaway ni (InshaAllah)

8 comments:

  1. Replies
    1. Hahahaha apa ni. Tuan blog pun tak pakai iphone lagi hahahahah

      Delete
  2. Replies
    1. Hahaha suka je kan XD Sponsor ah sikit hahaha

      Delete
  3. Nak jadi tukang sponsor boleh dokk ?
    hehe XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh sangat. Contact me through email :)

      Delete
  4. Hadiah mohon hantar chocolate banyak banyak kt rumah pun ok. Hahaks :P
    perfume wangi wangi pun ok! Lg ok kalau dapat hadiah percutian ke luar negara hahahahahah ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha good idea jugak tu. Tapi percutian tu takde la kot hahahahah. Tengok la macam mana nanti. Busy pulak dengan assignment sekarang ni T^T

      Delete