Bukan pencuci tandas

14 September 2015


Assalamualaikum

Okay ini entry sambungan dari entry sebelum ni pasal terminum pencuci tandas. Kalau belum baca, boleh klik sini.

Selepas Zack balik ke bilik dia, adik aku yang kedua, Nad, 19 whatsapp dalam group whatsapp family untuk inform yang tak tahu lagi (ayah je kot yang tak tau lagi masa tu).

Sila klik gambar dibawah untuk tumbesaran yang sihat.






Okay dia actually minum air berperisa lemon dan tak rancang pun nak prank dia sampai macam ni. Tak sangka dia pulak senang betul jatuh perangkap --mungkin sebab yang prank tu aku, Nad dan ibu aku sekali. Ye ibu aku pun join kenakan dia ahahahah

Boleh tahan dia percaya sampai boleh rasa panas tu. Walaupun masa kitorang cakap sebelum ni, kitorang gelak-gelak seba dah tak tahan tengok reaksi dia. Dia punya percaya tu sampai tulis moment kat wechat lagi hahaha


Okay jangan risau gais. Ni cuma joke kasar antara family dan tak ada kena mengena antara yang hidup dan yang mati. Sorry untuk tajuk entry yang saspen. Yang penting jangan letak pencuci tandas merata-rata ok?

Thanks la kepada sesiapa yang tertipu dengan entry pertama. Thanks sebab concern. Jangan risau ok. Adik aku tu sihat wal afiat lagi :)

8 comments:

  1. Replies
    1. Hahaha tak sengaja ter-prank orang lain hahaha

      Delete
  2. KAK AJAN!! hahahah org percaya giler kut lolololol :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha alololo baik gila concern. Dia okay je la. Chill chill XD

      Delete
  3. haha..macam2 skang..kintak jauh la kene prank ni..haruuuu..hihi

    ReplyDelete
  4. If I were him I will flip out for sure lol

    ReplyDelete