Wordless Wednesday: What do you like about me?

18 August 2015


Assalamualaikum,


Sebelum ni punya Wordless Wednesday pun entry lebih kurang macam ni je. Tak caye cuba [klik sini] Since ni sedut dari wechat, maka hampeh siket kualiti dia.

Tapi kali ni aku rasa susah kot korang nak rate aku, unless kalau korang kenal aku macam mana. Ikut la kalau korang nak rate jugak pun tak kisah. Sebab main entry ni bukan gambar atas ni. Tapi gambar kat bawah.


Perkenalkan, Yunus Rauf's tu adik aku. Umur 16 (2015) dan tak hensem sebab tu lah masih single hahahahaha. Wechat id: itsyunus  -Haa walaupun aku kejam, aku promote jugak budak ni.

Haha memang pesen adik beradik ni susah nak puji each other kan? So cuba tengok respon seorang Kak Ajan kepada adiknya.

Ye tau. Nombor 13 tu tak wujud pun. Lepas komen, aku terus gelak kuat-kuat. Lumrah lah bila seorang kakak suka sakat adik-adik dia HAHAHAHA

8 comments:

  1. hmm, nak rate no 13 jugak lah.hahaha

    ReplyDelete
  2. taktau nak rate apa sebab hang out pun tkpenah lg ni camna nak kenal betul2 hahah. ohh ituu adik kak ajan yeeeee hahaha xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha yea, tu la adik akak. Tak payah rate pun tak apa XD

      Delete
  3. hahahahaha.....nak rate no 13 jugalah.....^__________^

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Ok ni lagi rare hahaaha kite terima seadanya XD

      Delete