Wordless Wednesday: I am not chicken

12 August 2015


Assalamualaikum


Ayy pantang betul lah bila dicabar ni. Boleh dia kata aku ayam sebab tak post benda ni? Ni tak boleh jadi ni. --Hahaha ok nipu betul aku ni. Konon pantang dicabar. Sebenarya saje je nak post gini. Cuba rate sikit.

Ni jumpa kat moment wechat. Selaluya buat tak tau je dengan post macam ni. Tapi tak tau la. Tiba-tiba rasa macam nak cuba.

Okay, boleh komen kat bawah :)

Haa cemni la wordles wednesday konon-kononnya, tapi banyak jugak huruf bawah gambar ni hahahaha




10 comments:

  1. Replies
    1. Aw so sweet. We should hang out yea ^^

      Delete
  2. hahaha, tak tau nak pilih yang mana, pilih yang baik2 jelah boleh tak.??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha im fine je kalau nak pilih yang buruk pun *chill*. Takde paksaan kot XD

      Delete
  3. Replies
    1. LOL i wish tapi kite pemalu nak hangout hew hew hew

      Delete
  4. Replies
    1. Wah thank you for 18. And yea we should 24 but im so shy. Berkemungkinan besar akan menyorok je hahahahaha

      Delete