Challenge Rindu By Hafiz Zulkafly

20 March 2016


Assalamualaikum,

Click banner to join
Rules:
  • First taip "RINDU" dan hantar ke 10 contact yang ada dalam phone korang. Lebih 10 orang pon takpe. tapi INGAT hanya hantar perkataan RINDU sahaja. 
  • Kemudian tunggu balasan apa yang korang dapat. Dah dapat terus screenshot! 
  • Update entry dengan tajuk "Challenge Rindu by Hafiz Zulkafly" dan tempek banner dekat atas serta backlinkkan ke entry ini. 
  • Masukkan semua screenshot yang korang dah dapat tadi. Kemudian tag 3 orang rakan blogger (Optional). 
  • Post link challenge korang dekat ruang komen dekat bawah. 
  • Siap.


Challenge ni menarik gila and aku rasa sape yang tak join tu tak sporting ok (omg almost typo "sporting" to "spotring"). Hahaha padahal aku dah nak give up dah sebab aku geli nak hantar macam tu kat orang lol --Told ya i aint romantic hahahahabye











Bonus


Tak sempat nak tag. Jom join ramai-ramai. Spread rindu hahaha

Aku taip ni pun dalam bas, on the way ke kelas. Terpaksa cincai sikit entry ni sebab apis dah macam "Macam nak delete je entry challenge aku tu. Takde orang join." -- Ni kalau dia delete betul-betul memang aku kerjakan dia. Ingat tak awkward ke dok send "rindu" tiba-tiba.





13 comments:

  1. HOI KENAPA INCLUDE AKU PUNYA SEKALI TT________TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu tu bonus. Biar la org tengok how you react towards rindu hahahah

      Delete
  2. nampak best tapi tak berani nak cabar diri sendiri, hahahahaahha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahha sila cabar diri sendiri. Boleh keee. Saya dah, anda bila lagi XD

      Delete
  3. hahahhaha tapi qila takde kawan lah ekeke. ok imma try this hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takkan la takde kawan haha. Pi sana tegur semua kawan facebook. Mesti respon lagi best XD

      Delete
  4. Replies
    1. Aip belum cuba belum tau berani ke tak ;)

      Delete
  5. kak ajan sila cari mangsa yg tk up to date 😂😂😂😂
    haritu ada baca kt blog apis mmg menarik and mmg teringik nak join tp disebabkan awkward nak rindu bagai haihhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha mana tau this mangsa sangat up to date haih. SERIOUS AWKWARD K TAPI TERPAKSA HAAAAA T-T

      Delete
  6. hahahahaha... yang bonus tu lawak ^^

    singgah sini.. ^^

    jemput join segmen shawal.. :)

    http://www.mohdnoorshawals.com/2016/03/SegmenBlogwalkingBloglist3.html

    ReplyDelete