Ajan's Birthday #1

27 March 2016


Assalamualaikum,

Seorang Ajan dilahirkan pada 15 March 1994 (Kelendar hijriah: 2 Syawal). Selain daripada baby march, seorang ajan juga baby hari raya so nak duit raya kbai. --Takde motif.

Nak ucap terima kasih kepada yang rajin wish. I appreciate that. 

1. My sistur, Nadhirah


Ignore wish dia sebab dia memang tak senonoh pun.


2. Nad's friend, Aimi

Thank you Aimi. Cane la nak cepat kahwin pun. Nad kau kahwin dulu je la haih.


3. Hafiz Zulkafly

Lepas dengar aku sambung tidur balik. Masa mamai aku dengar part belakang je yang "Happy Birthday". Lain semua aku tak dengar hahaha. (Jangan marah pis, aku dah dengar balik dah hew hew)


4. Matrics classmate, Matric Perak Batch 12/13

Walaupun depa ni wish kopipes, aku appreciate jugak. Thanks Alina Bee, Mirahana, Kecik, Mamash, Dayah, Jimah and Husna :D --I shared my birthday dengan my classmate. Tapi dia lahir awal, masa subuh. Aku pukul 8-9. Sebab tu lambat bangun pagi hahahahahahhahaahahahahhaahkbai.

Alina Bee tu lagi best. Siap bagi voice note personal. Laff laff <3



5. Zyra


This girl is one of my tarian melayu team. Junior. Aku tak tau kenapa aku join tarian melayu ni walaupun badan keras gila nak buat tarian tu hahaha. (Klik sini kalau nak tengok aku menari hahahaha)


5. Facebook

Tak ramai pun yang wish. Tu yang rajin dok combine and mostly kenal. Thanks again :D

Okay dah official 22 tahun. So baru tukar umur author kat tepi ni, 22. Kalau tak, aku biarkan je dia nombor 21 hahahaha. Ala memang masih 21 pun kan sebelum ni? Bagi chance please. Cuba wish aku ada banglo atas nama aku sendiri ke. Kahwin je korang eh.

Lepas ni ada la part 2 sebab part 2 ni dorang wish dengan ayat "belated birthday". Ho lambat lambat XD

P/S: Entry dah berhabuk duduk dalam draft. Takde masa nak manage blog sekarang ni tsk tsk. Bye

10 comments:

  1. happy belated birthday ajan! bulan birthday kita sama la hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah discovered another baby march! Happy birthday too :DD

      Delete
  2. TERLEPAS T_______________________________T HAPPY BELATED BIRTHDAY AJAN STAY COMEL AND FUNNY SRSLYT_____T

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA THANKYOU WANASEOBYYY :DDDDD XOXO

      Delete
  3. happy birthdayyy ajan!
    geng lahir bulan marchhhh seppp sikit! :3
    hope u happy always and be pretty alwayssss!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah another geng march!

      THANKYOU BV! HAPPY BIRTHDAY TOO :DD

      Delete
  4. HAPPY BEDAY to march babiessss~~ hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank youu :D Ni baby march jugak ke ni wahh

      Delete
  5. Happy belated bezday~ waa~ sorry tak tau... ni nak follow twitter ni :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah terima kasih :D Ahahaha takpe takpe. Eh follow je la twitter nanti kite followback :))

      Delete