Family group whatsapp

27 November 2014


Assalamualaikum,


So, last two night my dad tiba-tiba buat contest kat group whatsapp family. Aku yang dah tak ada mood sebab buat assignment pun terus semangat bila nampak duit kat situ. Sape yang takde mood kalau bila nampak duit kan?

Nampak macam senang tapi tricky gila. You know why? Sebab tiba-tiba ayah nak offer RM50 kepada sape-sape yang dapat jawab. Takkan tiba-tiba ayah baik hati nak bagi HAHAHA. Memang udang disebalik mee bandung.

Aku siap hantar kat Apis (Ini konon talian hayat la). Tapi tak membantu pun mamat tu. Padahal dia lagi extreme. Siap lukis balik gambarajah tu. "Aku sanggup lukis demi 50" katanya. Ceh. --Okay iklan, boleh lawat blog beliau: http://hafizzulkafly.blogspot.com/





Nah cuba la teka berapa. Tapi aku takde la nak bagi 50 hengget ye. Kat bawah ni akan aku bagi satu video yang membuktikan jawapan korang salah. BAHAHAHA --Cara cakap macam jawapan korang dah confirm salah je






Jawapan:
Ala tak video jadik GIF image terus HAHAHAHA

Jawapan: 24 segi tiga

Cepat bagitau korang jawab apa. Kalau jawab 10, maka kita sama je la. Aku dah melepas RM50. Kalau tak dah boleh makan kek secret recipe kot. HAHAHAHA

12 comments:

  1. kuang asam
    "Tapi tak membantu pun mamat tu."
    bhahaha kau kata aku talian hayat. then kau kata aku tak membantu.
    sedihhh haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab kau siap lukis kot tapi salah jugak BAHAHAHHAAHAHAHAHA

      Delete
  2. banyak jugak eh.. ambil masa nak kira satu satu... saya kira 15 tadi.. cincai lah.. tapi salah jugak eh.. haha
    klik 3x inti sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sangka dia sebenarnya banyak gila kan?

      Okay, satgi tabung nuff kat sana pulak ^^

      Delete
  3. bestnyaa bila dapat 50 hengget. huhuhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha takde sape dapat pun. Semua orang jawab salah.

      Delete
  4. wahh macam mana boleh jadi 24? :OOO

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba kira betul-betul. Memang ada 24. Dan susah nak percaya T^T

      Delete
  5. hahahaha tricky betul soalan. tkdak rezeki rm 50 tu

    ReplyDelete