Pemenang Mini Merdeka Giveaway

09 September 2014


Assalamualaikum,

Maka hari yang dinanti-nanti telah tiba. Hari pengumuman pemenang Mini Merdeka Giveaway.

Dah ready? Okay kasi drumrolls sikit. Ingat aku tak berdebor ke nak klik "generate" kat random.org tu? Mengigil oi. Incase nak tengok number blog korang <klik sini>

Pemenang Powerbank


Pemenang Monopod


Pemenang topup


----------------------------------------------------------------------------

Bagi pemenang powerbank, boleh email ke hafizzulkafly@gmail.com detail anda:
Nama:
Alamat:
No Telefon:
URL blog:

Bagi pemenang monopod, boleh email ke nurhafzhan.elf@gmail.com detail anda:
Nama:
Alamat:
No Tel:
URL blog:

Bagi pemenang topup, boleh email ke hafizzulkafly@gmail.com detail anda:
Nama:
URL blog:
No Tel:
Operator telefon: (Maxis, Celcom, Digi, dan lain-lain)

Note: Jika selepas 3 hari tiada sebarang contact dari pemenang, kami berhak untuk menukar pemenang lain.

Thanks to;

Pertama sekali nak ucap terima kasih banyak-banyak, besar-besar kepada hudapunya sebab jadik sponsor untuk giveaway ni.

Ha korang kalau ada yang nak beli powerbank Pineng yang murah, boleh contact dengan @hudapunya, through instagram. Korang cakap je cemni "Saya baca kat entry Mini Merdeka Giveaway kat blog, hakak jual powerbank murah eh? Nak satu!"-- Kompem dia kasi lagi murah hahaha.

Next, nak ucap terima kasih kat Apis sebab nak buat giveaway ni dengan aku. Since ini adalah giveaway pertama aku, aku teruja seminggu. Ye la, dah lama teringin nak buat tapi takde confident. And at last, dream come true hew hew hew

Tak lupa juga terima kasih untuk yang sudi join, kalau korang tak join maka krik krik la kiteorang punya giveaway ni. Terharu nih. Serious aku ingat nanti jadik cam krik krik --Ni la punca takde confident weh tsk tsk

Tahniah buat pemenang. Yang tak menang tu jangan sedih ok. Nanti kalau ada rezeki lebih, kiteorang buat giveaway best best lagi.


Dengan ini Mini Merdeka Giveaway by Apis and Ajan Sponsored by hudapunya telah tamat secara rasmi :)



Little update: Setelah buat beberapa perbincangan, perdebatan, pergaduhan, pergedikkan dengan Apis, kami buat keputusan untuk kekalkan pemenang sedia ada dan tidak memilih pemenang baru walaupun mereka masih belum claim hadiah sampai sekarang. --Kira batal la yang kata mesti claim in 3days tu atau tukar pemenang baru. Paham ye ^^

14 comments:

  1. alamak saya xde nasib lah.. hehe tahniah kpd yang menang

    ReplyDelete
  2. tahniah all..xder rezeki cik nor..:)

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada pemenang ;)
    Tahniah jugak kepada penganjur dan sponsor :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah menang powerbank..dah email details.. :)

    ReplyDelete
  5. waaa... xde rezeki nak menang... tahniah kepada para pemenangg :)

    ReplyDelete
  6. sedih btol xmenang, *nangis tepi gobok

    ReplyDelete
  7. wah...tahniah pada pemenang! nombor x btuah..huhu

    ReplyDelete
  8. wahh tak sangka jadik pemenang. 1st time nei..excited lebih. kikikiii. thanx untuk owner blog & tukang sponser.

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada semua pemenang.. tak de rezeki di sini..

    ReplyDelete
  10. Tahniah kepada semua yang menang :)

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah, rezeki.. memang nak sangat monopod tu :( terima kasih sangat2 ya.. semoga melimpah rezeki2 blogger yang sponsor2 hadiah & anjurkan giveaway ni.... terima kasih !

    *teruja sangat plak...

    ReplyDelete
  12. tahniah pemeng :)


    nti jgn lpe cek winner kt blog MG ye ^__^

    ReplyDelete