2017 in Langkawi - Day 1

05 February 2017


Assalamualaikum,

Me and my family pergi Langkawi awal Januari 2017. Dia macam alang-alang dah sampai Kedah tu, singgah sat la Langkawi. Pergi Kedah tu pulak sebenarnya ambil barang aku kat UUM. Tak payah acah-acah innocent macam tak bawak satu bilik masa duduk kolej elee elee hahaha.

Vacation 3 hari 2 malam. Tapi dalam entry ni sebenarnya nak share gambar je. Sebab aku tak tau nak share apa lagi.



Kitorang duduk kat Langkapuri Inn, Pantai Chenang. Bawah ni view dari depan bilik menuju ke pantai. Kagum aku tengok mat saleh ni. Pergi pantai tapi duduk kat kerusi rehat sambil baca buku. Aku? Tengok ombak beralun je terus tak senang duduk nak main air lol



This gambar below, I said "Ok guys, cepat acah-acah candid. Nak tangkap gambar ni.". Then my dad acah-acah jawab call gitu. TAPI IT CAUGHT ON CAMERA YANG SCREEN PHONE AYAH TU HOMESCREEN OMG. --Retake. Tapi tu la hasil gambar kat bawah. Parkinson tsk tsk.

Supposedly entry ni penuh gambar je. Sekarang ni aku tak faham kenapa aku letak ayat kat celah-celah gambar ni. I know it's boring lol. Also, please bear with me sebab akan ada entry untuk...

Day 2,
Kbai

11 comments:

  1. bestnyaaaa! lama dah tak g sana:)

    ReplyDelete
  2. nanti review hotel/resort tau.tempat menarik skali :)

    ReplyDelete
  3. bestnya. saya tak kesampaian lagi ke langkawi. sobss

    ReplyDelete
  4. Cantik, tengok gambar ni teringat kenangan dekat Pantai Chenang, Langkawi!

    ReplyDelete
  5. wahh bestnya langkawi. kirim cekelat hee =D

    ReplyDelete
  6. teringin nak pergi langkawi. konon coklat sana murah. betul ke? :D

    ReplyDelete
  7. Seronoknya,, Nurrul pun baru pergi.. tak siap lagi nak buat entry pasal ni.. :P

    ReplyDelete