How to flirt a guy

03 June 2016


Assalalmualaikum,

So one day, kawan aku kata dia nak format laptop. Yang tukang format tu student sini jugak, lelaki. Katanya handsome dan sado. Chance!


Aku: Eh kalau aku bagi laptop aku, means aku kena bagi password laptop aku la kan?

Haliah: Ye la kot. Kalau tak macam mana dia nak buat.

Aku: Ok aku nak tukar la password aku kejap lagi "ajancomelgojessangat"

Haliah: Hahaha... Eh tak la weh, letak nama kau lepas tu nombor telefon kau.

Aku: Okay! tukar jadi "ajancomel019*******"

Okay korang pun boleh cuba trick ni kalau nak cuba mengorat abang-abang repair laptop. Doa-doa la abang-abang repair laptop tu paham. Kalau tak dilayan jangan marah. Sebab aku pun tak tau keberkesanan trick ni --Lol aku buang terus password.

Mungkin korang boleh cuba trick ni. Kalau dah dapat boyfriend pakai trick ni, jangan lupa roger-roger tau. Serious aku rasa macam genius gila bila dapat fikir tips flirt guy ni hahaha.

I may like to join this flirting joke, tapi actually aku tak minat pun nak flirt or nak gossip macam "Eh laki tu hensem gila doh" lol. Plus, my friend would point at me bila dengar soalan "Ok kat sini siapa tak ada nafsu?" (Masa dengar ceramah pasal fadhilat Ramadhan, sabau je i). I used to get this dulu "Eleh ajan tu mana minat lelaki". Wroooong sister! Its because i have someone in my mind.

Its, Oppa.
Okbai.

18 comments:

  1. lol! lawak yer tips ni...

    sincerely oppa...hahhah

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHAHHA ! kalau nak ngorat crush kena bg laptop jugak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha yang ni kena tanya expert ni. Tak reti hahahahah

      Delete
  3. hahahhahaha ok nanti qila punya laptop sampai masa imma do dis!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah dapat tu jangan lupa roger roger hahaha

      Delete
  4. apa susah...tanya la
    "Sini kedai repair laptop...kedai mengubat hati yang telah rabak dipermainkan jantan tak guna kat mana???"
    nanti dia jawablah
    "Ohhh itu sebab virus...biar saya format hati awak dan install window baru yang membahagiakan hati awak."
    anyway lets have a visit to this blog
    khaidirkhaizuki.blogspot.com
    diarih2o.blogspot.my
    done follow you beauty lady :)

    ReplyDelete
  5. wah wah idea ni comel betul! hehehe :D
    tak pernah pulak terfikir sebelum hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha boleh cuba kalau ada berkenan dengan abam abam repair laptop hahaha

      Delete
  6. kekekke dat last bit tho

    btw nais gila tips haha i may take this into account so boleh guna bila bila nanti ehem xD

    ~http://nothingmuchbutyeah.blogspot.my/2016/06/once-fangirl-always-fangirl.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha boleh! Tapi jangan lupa share update *smirk*

      Delete
    2. Hahaha tak boleh blahnya tips hahaha. Tapi sayang, kedai yang saya selalu repair tu pompuan, takleh nak guna. Lagipun saya tak guna password :') :')

      Delete
    3. Just remember this tip bila tiba tiba ada abam start kerja situ k hahaha

      Delete
  7. ahhahahhaa nice tips :D
    kita sama la. BV pun macam tak berapa suka nak gossiping around pasal handsome guys or what apatah lagi flirting. hahaha

    ReplyDelete