A snapchat segment

26 June 2016


Assalamualaikum,

Entry hari ni special sikit kepada those yang ada snapchat. I would like to call snapchatter out there to involve in this. I have something special to be offer to you guys. Lol special la sangat. Teruskan bacaan if you wanna know whether this thing special ke tak. You judge.

Still remember I did mention that there is one of my friend yang kata snapchat ni best in this entry? Okay ini la orangnya. Dia minta aku promote snapchat dia. Tell me siapa yang tak nak ramai kawan kat snapchat? Lonely kot. So I made a deal with him.

Dia setuju untuk buat house and room tour dekat uni dia kalau ada sekurang-kurangnya 15 orang add dia as friend on snapchat from my blog within 5 days. Pernah nampak lelaki buat house and room tour? Kalau nak tengok, kena bagi kerjasama ok?


Cara-caranya:

1. Add him on snapchat by scanning his snapcode or add him by using username (provided down here)

Visit his blog: http://hafizzulkafly.com/

2. Komen kat entry ni "Done add" atau yang sewaktu dengannya if you done adding this guy. Do write down your snapchat username too! (For checking purpose)

3. Due date: 30th June 2016


Extra information:
Kalau jumlah yang add tidak mencecah 15 orang pada 30th June 2016, maka house and room tour tersebut dikira batal. Juga, kepada yang memang dah friend dengan Apis on snapchat won't be counted. 

Kalau rasa curious macam mana rupa rumah lelaki bujang, suruh kawan-kawan korang sekali add hahahaha. Jika berjaya, house and room tour akan dipost/direkod pada 1st July 2016 atau 2nd July 2016 (This one please be alert ok? Sebab korang ada 24 hours je untuk view sebelum dia automatically delete). 

Sekiranya berjaya (15 orang add) dan tidak ada sebarang post tentang house and room tour, aku akan suruh dia record buat mashed potato hahaha (This guy is good in cooking, kalah aku). But kalau korang tak puas hati dengan house and room tour yang Apis post, korang boleh....


Remove friend hahahaha,
Okbai.



10 comments:

  1. hahaha tang remove tu memang kurang ajar ;D

    btw im not good at cooking. just pretend like the one HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Take that as warranty to them bila tak puas hati dengan snap anda hahahahahaa.

      Eleh kau ye la tu pretend. I choose mashed potato bcs you're good at it. Kau chef kentang kan....

      Delete
  2. OMG BUT I DONT HAVE SNAPCHAT T_____T

    takleh ke suh apis buat kat youtube terus bhahaha, i'd be the first to suscribe =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha alaaa macam mana nak nak tengok bilik apis ni. Youtube tu.... Hahaha lupakan je la. I have instinct dia tak rajin nak edit video bagai lol

      Delete
  3. Haahaha best bak hang dapat deal dengan member gini. Tapi sayangnya miza tak ada snapchat. btw, Allah yuftah alaikum beb! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala ruginyaa. Siapa nak memeriahkan segment snapchat ni T-T

      Delete
  4. dah uninstall snapchat sebab krik2 giler. dah taktau guna. hahahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh BV pun ada ke? Alaa install la balik. Nak username plss hahaha

      Delete
  5. singgah ramadhan

    https://belogs.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. wei dah terlepas hahahahah tak dapat join

    ReplyDelete