Birthday video wish from Haliah

24 March 2015


Assalamualaikum,

Okay ni kira macam sambungan entry sebelum ni. Tau tak entry sebelum ni pasal apa? Okay tak tau, kena (Klik sini)

Bosan kan? Asyik-asyik entry birthday. Apa-apa pun, terima kasih la kat korang yang wish birthday kat bahagian komen tu. Thank you sangat sangat! Ok shoutout to those girls!




Jadi seperti yang dijanjikan, aku nak upload video birthday wish kawan aku sorang ni. Dia kalau best friengg cenggini la video dia. Sumbat gambar hodoh ja. Haih tapi nak buat cemana, setiap kali selfie memang tak pernah nak keluar muka ayu. Lantok situ.





Tersedak dengar dia pakai lagu Fading Flower by Yuna. Aku rasa kalau dia tau apa maksud lagu ni dia tak pakai lagu ni kot. Hahahaha


Okbai. Nak kira assignment. Berapa lagi belum siap nih huaaa

1 comment:

  1. aww, ada nama kita! haha! thanks birthday girl :P

    ReplyDelete