Appreciation entry to my birthday wisher

16 March 2015


Assalamualaikum,



Walaupun yang wish dekat facebook tu bukan berjela-jela macam dulu, tapi aku rasa paling warm sebab yang wish tu mostly orang-orang yang rapat dengan aku. Serious aku appreciate benda macam ni sebab bukan selalu kan?

Macam macam aku dapat. Video, note, lubang hidung, wish pervert, and yang best kawan aku buatkan video abam abam jepun wish birthday kite (Yang ni soon, aku upload video full okay?).

So bawah ni dari adik aku, Nadhirah (http://nenekshinchan.blogspot.com/) yang bagi. Dapat lubang hidung pun jadi la.


Yang bawah ni dari Apis (http://hafizzulkafly.blogspot.com/) --Ingatkan manis 21. Dia tulis peluh 21. Aku sabo je dengan dia ni haih. Jangan kata lepas ni tu typo sudah.


Thanks to Haliah sebab buatkan video guna gambar walaupun semua gambar aku hodoh tapi tak pe la. Sayang kau punya pasal. Video ni bakal diupload. Sabar eh? --Kawan UUM paling rapat sampai ramai sangka kami ni dok berjiran kat rumah padahal aku dok Selangor and dia Johor.

Thanks kat Miss Nadzatul Fariha, lecturer process writing aku sem tiga. Dia ni sporting nak mampuih la baq hang. Sikit pun tak awkward nak mesej ke hape. Best!

Tak lupa kat kawan-kawan matrik perak, A1T4 especially Aida sebab birthday kita sama so dia adalah orang pertama yang wish dalam kalangan kawan matrik. Then Zikri yang dok wish aku tua kat insta cis. Pijai yang bagi harapan palsu konon nak bagi hadiah. Akila yang wish sampai merepek topik paling pervert. And Wani yang paling lambat wish sampai aku ingat dia nak wish birthday orang lain hahaha. --I mention those yang wish aku personally ni (Bukan dalam group whatsapp).

Kawan-kawan sekolah menengah, Amirul yang bagi video mamat jepun wish kat aku (ni tunggu aku upload k). Hazwani, geng kpop aku dulu ni. Ain yang forever ingat birthday aku sebab aku tulis besar-besar kat buku dia dulu.

 Dan yang paling lambat wish, Maizura. Jiran aku yang paling kental. Suka benoh wish aku supaya cepat kedut. Tau la iols ni awet muda.

Family aku semua wish. Sampai depa pun malas dah nak wish tinggal kopipes whatsapp ayah pastu send kat group family tsk tsk.



Lastly, birthday celebration by Finance and Banking Society Club (FABS), UUM. Lepas meeting dia boleh buat suprise. Selain meraikan hari jadi Exco Kesenian & Kebudayaan dorang ni (aku la tu), celebrate sekali dengan baby Januari, baby Februari dan baby March.

P/S: Busy sikit la sebab sem ni pegang jawatan. So sorry la kalau terabai huaaa

14 comments:

  1. yeyeah, kita sama bulan mac. moga dapat mac book. wakkakaa. :D
    happy birthday to you :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kita lahir bulan mac tak dapat mac book pun. Barang kosmetik MAC pun tak dapat hahahaha.

      Wah baby march jugak ke?

      HAPPY BIRTHDAY!

      Delete
  2. omg untungnya ada orang sayang dia ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah masih ada org sayang kittewww (start dah gediknya)

      Delete
  3. lambat wissssh. sorry. sister march. anyway. happy birthdaaaaaaaay.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sister March jugak ke?

      Cool! Happy birthday jugak! ^^

      Delete
  4. akak!!! sama birthday kakak sya!! sorry tk wish awal, tktahu pun before ni. but happy belated birthday ehhhhh! muah muah, teruskan berblogging, May Allah bless. stay cool and be positive :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah! Yeke?! Haha chill je tak payah nak sorry sorry. Selamat Sya wish lambat. Sape yang wish on day tu, akak memang tuntut hadiah HAHAHAH

      Sya kena rajin datang blog akak la kalau nak akak terus blogging hehe.

      Apa-apa pun, thanks :D

      Delete
  5. OMG KARYA SENI AKU
    kenapa tak bagitau nak masukkan.
    malu aku XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laa, kena bagitau ke? Hahahahaha padan muka. Sape suruh buat cincai je XD

      Delete