Pembasmian entry blog

17 October 2014



 Assalamualaikum,


Selesai jugak aku saring semua entry blog aku. Aku terpaksa go through kesemua 511 post yang aku buat sepanjang aku ada blog ni. Dan selepas saringan, tinggallah 190 post. Nampak sangat lagi 321 post tu mengarut punya.


Aku amik masa 3 hari nak saring semua entry blog aku.
1. Delete entry merepek
2. Edit ayat dalam entry yang nak dikekalkan

2 kali aku go through. Masa pertama kali baca balik entry lama ni, apa yang aku boleh conclude ialah

"Boleh tahan jugak aku tulis blog dulu. Pandai sangat bab merepek. Pastu tak boleh blah semua entry wajib centerkan ayat. Pastu mesti nak colorful-colorful bagai."

Maka dengan ini, blog aku dah bebas dari entry annoying bagai. Yang tinggal cuma entry bodoh-bodoh je (dan kpop)

Teringat zaman njadi blogger newbie dulu:




Macam nak nangis bila ingat balik. Gedik gila minah ni. HAHAHA. Tengok la. Benda remeh pun nak update. Guane tak entry cecah 511? Ceh

13 comments:

  1. haha..kenangan tu bila baca entri lelama yg tinggal sejarah..entri tak matang pun ada.. nak buang sayang,tp sblum publish entri fikir semasak2nya entri tu ada sentuh pasal isu sensitif atau terlalu over tak,mana tahu risau timbul riak atau apa..

    pesanan utk diri sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha dulu kalau nak publish entry pakai sesedap rasa je. Tu yang kena saring. Nasib baik dulu sempoi je. XD

      Delete
  2. hehe. throwback sangat ni :)
    dulu2 kan baru nak up. biasa la tu. saya pun tak saring lagi. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha memang macam naik machine masa kot XD Baru nak up gittew. Rasanya semua orang ada pengalaman yang sama.

      Delete
  3. hehe comel je kan..sekarang da matang la ye..

    dtg jln2 n follow sni tau :D

    http://ummiammararif.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tak de la matang sangat. Semua entry merepek je XD

      Delete
  4. Syokk sebenarnya bila baca balik entry 'budak baru nak up' dulu-dulu.haha XD Entah pape kan. Mesti rasa nak gelakk je sebab benda takpenting pun nak kasi tau satu dunia. Saya pun belom saring lagi entry-entry lama. Sebab nak jadikan kenangan ^^ Cuma edit je yang mana takpatut.

    (http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/10/alkisah-hampir-tertinggal-bas.html)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tau tak pe. Cam buka diary lama balik

      Delete
  5. haha . baca entry dulu2 rasa mcm tak matured gilaaa . dah lama delete dah entry dulu2 . hahaha . lawak pon ado.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kite baca entry lama tak habis habis gelang kepala andd face palm XD

      Delete
  6. aduhhh rajin gilossss.... kalau aku, biaq pi laaa... huahua... okkk itu dah malas tahap gaban.... kira dah redha laaa kalau ada yang nak terbaca entri mengarut zaman bodo2 update blog dulu... hiiks

    ReplyDelete
  7. miahaaha. hampir serupa je kita dulu. ekeke. maklumlah.. budak baru nak 'up'.. hahaha. gurau jer

    ReplyDelete
  8. haha... sama la kita.. dulu masa x matang, banyak gila entry merepek. pakai gelaran nama pelik pula tu... sekarang dah padam semua, and buat gelaran aku pula dalam blog. simple. haha

    ReplyDelete