Dean listo~

25 April 2014


Assalamualaikum,


23 April 2014 | Dewan Tan Sri Othman, UUM | Tema: Elegant

Serious aku sendiri tak sangka yang aku layak nak pergi event macam ni. Wana pulak tak habis-habis "Ajan, nanti kita tangkap banyak-banyak tau." --Budak ni memang suka tangkap gambar, kalau aku join maka haru la gambar tu. Aku ni over siket. Ghahaha

So now nak share gambar yang tangkap pakai phone aku.


Gedik ah kaki aku ni nak tenjet tenjet bagai




Serius nak posing pelik-pelik tapi tiba-tiba segan. So gelak je la T^T

Aku sumbat sekali gambar makcik ni ha. Wana.



Ni je la satu satunya gambar yg aku tak posing pelik-pelik.

Actualy banyak je lagi gambar tapi nak buat tatapan sendiri ja. Nak tenung gambar sampai tembus telefon. 

Kemampuan kita ni sebenarnya lebih dari apa yang kita jangkakan. Serious aku tak jangka benda ni. Dulu pun aku takut masuk matrik dengan result SPM yang cuma 2A yang lain hampeh sebab banyak main. Tapi tup tup pointer power. 

So in my degree life, im taking this seriously. (Walaupun hakikatnya tiap malam layan movie, hehehe)

Akhir kata,



36 comments:

  1. tahniah dpt dekan! nnti kalau kite dpt diploma pun kite nak dekan!!!!

    ReplyDelete
  2. Eee comelnyaaaa! xD
    Tahniah Kak Hafzan! <3 <3

    ReplyDelete
  3. congrats ajan...:) terhibur tgk posing peliks ajan... hahahaa

    ReplyDelete
  4. congrats kak ajan. fuyohhh cun weh =D

    ReplyDelete
  5. tahniah kak dapat anugerah dekan. inshaa Allah akak akan dapat lagi anugerah macam ni.

    btw, cunnn dehhh ;DD

    ReplyDelete
  6. hahah. comey dek non oiii.
    meriah mjls angrh dekan dia.buat dkt dtso lagi aih. tahniahhhh :D
    dekan lagilah sem ni eh.

    ReplyDelete
  7. Lollipop Manis: Ahaha thanks kak mun. Amin amin amin!! ^^

    ReplyDelete
  8. pandainya akak!!! harap sangat nanti masuk u dapat jadi macam akak,hehe. insyaAllah,I'll fight!

    ReplyDelete
  9. taniah akak ^_^
    hahaa..comel je gelak..tak jadi posing,,hikhik

    ReplyDelete
  10. mirza syazwina: Thanks mirza :) lol actually nak posing macam superhero lagi tapi pakai jubah... hahaha

    ReplyDelete
  11. wahhh tahniah sis.. smoga trus berjaya di dunia dan akhirat =')

    ReplyDelete
  12. personality akak nmpak macam happy go lucky ! huhu.. btw cantik !

    ReplyDelete
  13. Wan Nabihah: Hehe ittew memang happy go lucky awak XD Thanks!

    ReplyDelete
  14. Hi salam perkenalan :) U have a great and nice blog. Do u mind to visit and follow my blog ? awksweetgitu.blogspot.com =) It always open for everybody. :D

    ReplyDelete
  15. Happening sangat.. Best2..
    Semoga terus success yer dik (^^,)
    Datang follow tuan rumah sambil menabung mr.nuff :)

    ReplyDelete
  16. wahhh kak ajan. tahniahhh :D :D hehe good luck again for your future. hehee cayaalahh kak ajan.

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah, kak. Taniah diucapkan :D

    ReplyDelete
  18. tahniah for your achievement . it was so true tht spm is just a ticket to the real world.

    ReplyDelete
  19. Tahniah ^^ keep up the good work !

    ReplyDelete