Pendorong aku siapkan assignment

26 March 2014


Asslamualaikum,



Okay tu antara sebab aku bertungkus lumus aku siapkan assignment-assignment aku. Tapi ada sebab lain yang memaksa aku siapkan assignment:

1. Ahli lelaki dalam group aku dah siapkan part  masing-masing.
 Gila kau. Tergugat la. Aku ni boleh buat bodoh tak sentuh assignment sedangkan dyorang dah siap pun. Aku sebagai perempuan tercabar weyh. Tercabar.

2. Jangan biarkan kerja tertangguh.
Okay bila dah start buat tu kena la terus habiskan. Tengah ada semangat tu baik teruskan. Tak payah tangguh. Setakat tidur lambat sikit tu apa la sangat kan?

P/S: Aku dah siap assignment. Lega. Tapi tiba-tiba ada error yang menyebabkan aku kena buat balik. Perasaan aku? Nak baling meja. T^T


4 comments:

  1. HAHAHA. tp siyes tak suke sgt buat asgmnt dgn bdk laki. xD
    huntonglahhh. siap jugak asgmntnye. kikiki

    ReplyDelete
  2. Lollipop Manis: Kan? Tapi siyes. Guys yang dalam group saya semua dah settle. Tinggal girls ni ha.

    ReplyDelete