Hybrid shawl by Azzy

07 November 2016


Assalamualaikum,

Entry hari ni special untuk perempuan. Good news kepada peminat bawal and shawl. Sebab igshop yang aku nak bagitau ni jual benda yang korang perlukan. Kalau pening nak pakai tudung bawal ke shawl ke, boleh la usha igshop bawah ni.

CHIFFON SHAWL + BAWAL = HYBRID SHAWL

Jap korang tahu tak apa bezanya hybrid shawl ni dengan shawl lain? Well, sebenarnya ada dua material kain dalam satu shawl. Dia punya bentuk shawl pun bukan macam shawl biasa yang lain. Designed to make it easier to be shape and comfortable!

Instagram

Best thing tentang hybrid shawl ni, korang boleh pilih bidang berapa korang nak. Standard size? Labuh? Super labuh? Ada juga jenis instant, senang tinggal sarung je. 

Now, dorang dah keluarkan Diamond Hybrid Shawl. Comel baq hang macam ada crown lekat atas kepala. Sumpah do i really like this tapi i purchase masa dia belum keluar hohoho padan muka.

Warna dia no kidding, sumpah banyak. Serious! Berapa jam tah aku buat pilihan warna. Ada la dua tiga kali belek gambar sama sambil fikir nak warna apa. Kena consider nak pakai dengan baju apa lagi and end up beli warna yang aku tak pernah terfikir nak beli pun lol. 
 I am wearing Red Chili, bidang 45
(Ignore kertas coloring adik aku belakang tu lol)
Now the best part for this entry! A very special for my blog reader, 10 orang pembeli terawal boleh dapatkan 10% diskaun kalau korang nyatakan kod dibawah masa dah confirm order. So, go and jadi top 10 customer!
HSbyAzzyXAjan
CONTACT 
Instagram: @hybridshawl_byazzy
Whatsapp: 014 - 537 0689


Ultimately,
Service tiptop yo!


5 comments:

  1. Jap nak serbu walaupun tgok dompet cepat2 kesat air mata. cuci maat jelah. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Screenshot, hantar kat pakwe tulis caption "lawa kann?". Then cepat cepat reply lagi "OMG SORRY SALAH HANTAR! SORRYYY"


      Pastu, goodluck dapatkan hybrid shawl ni hahaha

      Kalau takde pakwe... em kena cari pakwe dulu lol

      Delete
  2. first time dengar shawl hybrid.
    hebat betul industri tudung m'sia. tiap tahun trend tukar

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAN?! SAMA LA. Kreatip tau rakyat Malaysia ni. Thats why la nak try. Kita tunggu trend tahun depan pulak hahah

      Delete

  3. i'll read yours later.
    Going out for supper.

    It's me from:
    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

    ReplyDelete