Mama Kebenaran!

03 August 2016


Assalamualaikum,

A few days ago (21 June 2016), i watched Boboiboy The Movie. I didn't have a chance to watch it on cinema, tu yang baru tengok tu. Im not a fans of Boboiboy to be honest. I just prefer to watch cartoon -- The next day i watched Pokemon The Movie and the day before i watched Boboiboy, i watched Detective Conan (Ini boyfriend childhood i. I Ran Mouri hahaha)

Sampai la satu part dalam cerita tu, aku pause sekejap video. Tau kenapa? Corak seluar tidur aku serupa dengan baju Papa Zola. I didn't remember if i did went to the same shop that Papa Zola does hahaha. Terkezut tau.



 Snapchat username: nurhafzhan

Pardon me on snapchat. Told you that im not Boboiboy fans kan? Aku betul-betul tak tau nama "lelaki kebenaran" tu. Ha siapa suruh banyak sangat cakap kebenaran. Ini dia kebenaran, ambik kau hahahah. Sorry Boboiboy fans tsk tsk sebab suka hati je bagi nama. --Baru perasan salah, masa google lelaki ni sebab nak tengok clearer corak baju dia lol

Actually ni seluar yang aku beli sama dengan kawan-kawan aku.



I tell my roommate about this, lepas tu dia gelak besar and kata "Ha sesuai la Ajan. Ajan kan teringin nak jadi adiwira. Elok sangat la tu.". Cis menyesal bagitau dia yang aku suka berangan jadi adiwira (Terlampau banyak tengok cerita kartun ni). Di sebabkan aku perkenalkan watak ni dengan nama Papa Kebenaran kat roommate aku, maka dia panggil aku...

Mama Kebenaran
Okbai.


14 comments:

  1. Mama kebenaran itu lucu. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Series tak tau nama dia Papa Zola :'( sorry papa

      Delete
  2. Replies
    1. Hai apis. Nanti kalau ada apa apa masalah, contact mama je ok? Nanti mama direct bagitau papa lol

      Delete
  3. saya jeles dengan friendship anda hahahahahahahahhohohohoho kbye. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha laa kenapa? You can have a friendship like this too. :DD

      Delete
  4. Replies
    1. Hahaha tu la. Boleh pulok serupa XD (almost same. Bukan sebijik sangat pun haha)

      Delete
  5. HAHAHHAA LOL TAK MAMPU TAHAN GELAK DAH. HEHE MAMA ZOLA ;'D

    http://sarahhijabista.blogspot.my/

    ReplyDelete