New look appreciation

12 October 2016


Assalamualaikum,


Tadaa! New look!

Finally new look setelah sekian lama. This time header buat sendiri. Lepas tu tak tau nak tulis apa lagi kat header tu. Maka dengan itu, keluar la ayat tersebut sebab blog aku basically nothing hahahaha.

Terima kasih berjuta juta kat Apis sebab bagi navi blog dia. Honestly, aku nak sangat navi macam ni (Tah pape kan?). So bila one day dia kata nak bagi navi dia, aku macam excited and terharu sangat. Tahu tak macam mana perasaan kau dah lama suka and nak sangat something and the only thing you can do is, tengok orang lain punya and calm yourself "Hmm tak apa la". But then, tetiba ada orang nak bagi. SPEECHLESS.

The reason why i can't make this navi by myself even though dah follow tutorial is....... Im noob pasal coding. No joke man, aku edit blog follow arahan Apis through whatsapp pun tak jadi okay. Last last dia buatkan. Again thanks. Aku tutup mata baru refresh blog and then SUPRISE!

Baru la semangat nak tukar rupa blog tu berkobar-kobar. Tapi tu la, nak update entry tak ada idea.

Aku harap kau tak menyesal bagi aku navi kau hahaha


Ni manusia yang banyak tolong aku pasal blog. Selama ni header dia yang buatkan. I always get the credit bila orang puji header lawa. I tell you now, mamat ni k yang buatkan. He usually "Kau pergi cari quote nak letak kat header". Aku malas gila k sebab semua tak masuk hahahaha.

Click picture to visit your favorite blogger atas ni lol

Last but not least, happy birthday. Tak ada hadiah. So entry macam ni okay je la eh Pis? Actually i have edited something for your birthday. Tapikan tetiba aku rasa geli. So aku dah delete HAHAHAHAHA 


Yo birthday boy,
Thank you



19 comments:

  1. wahh cunnya blog ajan! :D Welcome back ajan! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lol thank youuu. Iols pun rasa blog i macam cun je *pls jangan bash*. hahaha btw, i dont think ill be active after this. But ill try :')

      Delete
  2. Replies
    1. *smirk* *angkat angkat kening*

      lol weh jangan la macam ni. Biasa je kan. Pls jangan puji sangat pleasee.

      Delete
  3. aku rasa kau boleh dah kot buang nama aku kat bahagian credit kau tu. HAHAHA

    ReplyDelete
  4. I hv to say that this blog is nice๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

    Anyway, jom join ga blig saya๐Ÿ˜†

    ReplyDelete
  5. Cantikkkkkkkkkkkkk.Pakai templete apa ni ajan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha simple template je hahaha thanks btw

      Delete
  6. simple but nice :D
    http://mellyacrayola.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Ala si Ajan ni tukar lah blog je cemana pun edit pusing cemana pun mesti lawa tau! Hahahha benci.

    ReplyDelete
  8. simple template je ajan? tapi nampak ekslusif, woahh... cemburuuuu.hahaha

    ReplyDelete
  9. cun cun..wane dy I suka the most..teringat kat pantai..

    ReplyDelete