Premade Template Giveaway by ErinAzmir.com

25 July 2016


Assalamualaikum,

Klik banner untuk join


Honestly, masa dok blogwalking minggu lepas aku perasan satu giveaway ni and rasa nak join. Tapi sebab nak bagi laluan entry Salam Lebaran tu. Kena tangguhkan. Lagipun tak ada orang tag. Tapi peduli apa. Ingat nak main join je lulz.

So today (24 Julai 2016), baru free sikit sebab open house dah settle semalam. Check Cbox. Omg Syasandeul tag. Thanks Sya! Good luck Sya :D

Thanks to Qila sebab tag jugak haha. Korang ni macam tau tau je kan muah ciked. Good luck Qila!

Okay, now random tagged blogger: Alyani | Ieyra | Fira

5 comments:

  1. Good luck! singgah dari GA yang sama.

    ReplyDelete
  2. GOODLUCK - http://shxmrnx93.blogspot.my/2016/07/premade-template-giveaway-by.html

    ReplyDelete