DIY Tote Bag

06 June 2013


Tote bag or bag kanvas yang simple tu. Okay memang aku mengidam bag tu. LOL Ingat tak entry aku sebelum ni? < click here > Well dalam entry tu aku tak dapat tunjukkan rupa bag yang aku nak. But now dah jumpa kat google.

okay lemme guess, you'll never be mine right? Just like my crush. K

Okay aku baru nampak harga bag tu... Then aku rasa why not buat sendiri kan? Mula-mula rasa mustahil tu pun ada jugak. *Rasa mustahil tu datang sebab aku rasa malas* Tapi bila dah tengok tuto, not bad jugak sebenarnya.

Me: Ibu, jom buat tote bag!
Ibu: Macam mana?
Me: Senang je. Tapi kain dia...
Ibu: Tu banyak kain perca. Pergi la cari.


Inilah hasilnya. Tak de kain warna beige. So gelap la. HAHAHA Simple je. Tutorial dia banyak kat internet ni. Aku sendiri pun refer banyak tutorial sampai lupa mana yang aku betul-betul refer hari tu. Ni aku buat pakai kepala sendiri lepas baca tutorial sekali lalu.

Okay tu je. Malas nak taip dah. Bye



Assalamualaikum




3 comments:

  1. I am in fact pleased to glance at this web site posts which carries tons of useful
    information, thanks for providing these kinds of data.



    My webpage ... please click for source

    ReplyDelete
  2. Hai..
    Salam kenal.. =)

    Jangan lupa follow sy balik ye..
    Kalau sudi singgah-singgah lah dkt page AZ Collection..
    Mcm-mcm pilihan peplum ada,barangan kesihatan pn ada..
    Nak tempah KRAF FELT pn blh..
    https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

    Nak mintak tlg LIKE page blh? Thanks.. =)

    ReplyDelete