Tag game

19 February 2012


Akutak ikut rules game. Malas. Tapi nak join. Nak join jugak? amik je. Tak kisah. ^^


1. Annyeong Chingu.
//Annyeonghaseyo!
2. Sejak bila awak minat KPOP?
//Sejak tengok cerita BOF tahun 2009
3. First group yang buat awak terjebak minat KPOP?
//DBSK aka TVXQ LOL
4. Lagu dari group mana yang lyricnyer buat awak suka, hafal?
//U-Kiss : Someday
5. Awak fansclub apa?
// EverLasting Friend. ELF
6. Siapa bias awak dalam group tu? (refer to ques 5)
//Lee Donghae la. Tak caya tengok blog aku lagi satu ni. ---> Blog II
7. Siapa artis korean yang awak paling tak suka?
//Yang Yoseob. Jangan tanya kenapa.
8. Siapa current bias awak sekarang?
//LEE DONGHAE
9. Pernah jumpa orang yang muka macam bias awak tak kt Malaysia ni?
//Mana ada. He's the only one lorr. ekeke
10. First kdrama yang awak tengok?
//Boys Over Flower. I dah mention kat no 2 tadi.
11. Awak addicted to group apa now? (latest)
//Super Junior

1 comment:

  1. VENUS KPOP MERCHANDISE
    Do visit our

    Blogshop- http://venuskpopmerch.blogspot.com/
    FB Page - http://www.facebook.com/pages/Venus-Kpop-Merchandise-Malaysia/322060967840015

    :)

    ReplyDelete