K-POP taggie!

16 September 2011


Bertuahnya budak perempuan tu. Jelesnyaa!

Geram ni, sepatutnya pada 110916 aku ada post entry kay blog ni. Tapi tak ada pula. Ingatkan ada masalah dengan internet dan menyebabkan tak boleh post, tapi rupanya aku TERpost kat blog lagi satu! Susah betul handle dua blog kan?

Aku jumpa K-Pop taggie ni kat blog Raraa. Rasa rindu gila nak buat taggie camni lagi. Pergh tak sabar nak mulakan!

1. Artis k-pop pertama yang korang kenal.
//TVXQ JaeJoong.

2. Artis k-pop pertama yang korang minat.
//JaeJoong | TVXQ and Zhoumi | SujuM

3. Artis k-pop yang buat korang menangis dan berikan sebab.
//Leeteuk, sebab aku memang tak boleh tengok dia menangis, aku pun rasa macam nak menangis jugak. TT.TT

4. Satu lagu k-pop yang kau tak pernah jemu.
//Marry U- SUJU

5. Perkara paling bodoh yang korang buat sepanjang jadi k-popers.
//Jerit-jerit depan laptop sebab tengok statement orang yang cuba merampas bias aku!

6. Korean show yang buat korang terjaga sampai tengah malam.
//Boys Over Flower! Bukan je terjaga sampai tengah malam, tapi aku berjaga sampai pukul 10 pagi.

7. Berikan satu nama lelaki korea yang babyface.
//Yoseob! <-- grr. Aku tak suka dia sebab babyface dia la. *jeles sebenarnyee.

8. Senaraikan 3 bias utama kau.
//Lee Donghae, Aiden Lee, Prince Hae.  *Orang yang sama je. Haha, aku tak terfikir nama orang lain pun. =.=

9. Satu persamaan kau dan bias.
//Masa sekolah rendah aku suka tekan doorbell jiran pastu lari. Tapi nasib baik la jiran aku tak marah. Bila aku tanya jiran aku kenapa tak marah dia jawab 'Loceng tu dah rosak.' Haha, pheww! [Donghae oppa]

10. Kenangan pelik kau sepanjang jadi k-popers.
//Dapat mimpi jumpa Onew dan tangkap gambar sama-sama pakai phone sendiri. Bila bangun dari tidur, check phone utk tgk gambar tu ada ke tak. Gambar tu dah tentula tak ada. *Geleng kepala, senyum sendiri* Yang menjadikannya pelik ialah, aku tak minat Onew pun! Terfikir pasal dia pun tak pernah. Camne pulak boleh muncul ni?

11. Apa yang kau dah sumbangkan selama jadi k-popers ni.
//Dah beli Mr.Simple ver.B! Neverland dan Mr.Simple ver.C masih dlm proses.

2 comments:

  1. oh baby face yo seob ak mnjd pilihan..hahaha

    ReplyDelete
  2. @.:QIELA:.: Kau tahu? Yoseob ugut aku suruh tulis nama dia tu! asihh..

    ReplyDelete